Binnen Het Adriano Huis mag jij rekenen op hoogstaande kwalitatieve zorg.

Het Adriano Huis stelt hoge eisen aan haar medewerkers, deze zijn allen in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Binnen Het Adriano Huis staat zelfontwikkeling en passie voorop. Zo worden alle medewerkers door middel van trainingen en cursussen steeds geprikkeld om de kwaliteit van jouw zorg op een hoog niveau te houden.

Het Adriano Huis biedt met haar medewerkers een team met passie, die de belangen, de behoeften van jou als bewoner centraal stelt. De Triple-C methodiek is hierbij leidend en geeft zowel aan de begeleider als aan jou voldoende handvatten en veiligheid om te kunnen groeien en het beste uit jezelf te halen.

Wonen

Wil jij wonen bij Het Adriano Huis? Beschermd of met meer zelfstandigheid? Bij het Adriano Huis woon jij in een groepswoning met verschillende afdelingen. Zo is de Begane Grond de meest zelfstandige woonvorm binnen Het Adriano Huis. Hier woon je in jouw eigen appartement, zodat je een zo groot mogelijk thuisgevoel kunt ervaren, met begeleiding van ons bepaal jij zelf hoe je omgaat met deze zelfstandigheid.

Op de Eerste Verdieping is de meest intensieve woonvorm binnen Het Adriano Huis te vinden. Samen met onze gedragsdeskundigen gaan we samen kijken hoeveel begeleiding en nabijheid jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Ook hier woon je in jouw eigen appartement.
Op de tweede verdieping zijn er vier appartementen waar binnen Het Adriano Huis de bewoners wonen die de meeste aandacht en nabijheid vragen.

Met andere woorden “Samen kiezen we de woonvorm die het beste bij jouw situatie past”.

Jelle & Farid het adriano huis

Locaties

Het Adriano Huis heeft 1 locatie die kleinschalig is waardoor jij je verzekerd kan voelen van persoonlijk contact en continuïteit van medewerkers. Samen met de medewerkers van Het Adriano Huis en met de andere bewoners maak je jouw eigen appartement tot een thuis.

Met het wonen in Het Adriano Huis kies je voor wonen midden in een prachtige groene woonwijk, zodat je mee kunt doen met de samenleving en het normale leven kunt ervaren in de buurt.

De behandeling

Het Adriano Huis biedt met haar medewerkers een team met passie, die de belangen, de behoeften van jou als bewoner centraal stelt. De Triple-C methodiek is hierbij leidend en geeft zowel aan de begeleider als aan jou voldoende handvatten en veiligheid om te kunnen groeien en het beste uit jezelf te halen.

Binnen Het Adriano Huis zijn een team van deskundigen en specialisten werkzaam die tot jouw beschikking staan om samen met jou te komen tot een behandeling die het best bij jou past.

Het Adriano Huis werkt nauw samen met gespecialiseerde instanties om op het gebied van behandeling jou het beste van het beste te geven op gebied van expertise. Wij bieden dan ook 24 uur per dag,  7 dagen per week deskundige en gepassioneerde ondersteuning, behandeling en begeleiding aan.

Dagbesteding & Werken

Het Adriano Huis wil naast wonen en behandeling jou ook onderdeel maken van de samenleving. Het Adriano Huis vindt het daarom belangrijk dat jij meedoet en een zinvolle dagbesteding hebt. Het Adriano Huis biedt jouw verschillende vormen van werk of dagbesteding aan om te zorgen dat je de best bij jou passende dagbesteding of werk krijgt. Op veel locaties verzorgt Het Adriano Huis dagelijks opdrachten voor het bedrijfsleven in Bergen op Zoom en omstreken. Het Adriano Huis vindt het belangrijk om te werken aan nuttig werk. Uiteraard moet het passen en aansluiten bij jouw interesses en mogelijkheden.

De één vindt werken met dieren leuk en weer anderen vinden het leuk om te werken in de horeca. Binnen Het Adriano Huis is er ook de mogelijkheid om laagdrempelig tot zeer laagdrempelige werkzaamheden te verrichten.

Activiteiten

Een greep uit de activiteiten die worden aangeboden bij of binnen Het Adriano Huis zijn:

  • Horeca
  • Boerderij (planten & dieren)
  • Productiewerk
  • Creatief (kunst, textiel en keramiek, zeep)
  • Houtbewerking
  • Schoonmaak
  • Ontvangst & receptie
  • Sorteer en licht inpakwerk

Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling

Binnen Het Adriano Huis gaan wij uit van jouw kracht. Als jij een cursus of opleiding wilt doen kijken wij naar wat jij kunt. Daar hoort onderwijs en persoonlijke ontwikkeling bij. Samen met MEE West-Brabant, ROC en andere onderwijs- en traingingsinstituten zorgen we samen dat je weer een stapje verder komt.
Van een Kookworkshop tot een Computercursus. Maar ook een echte beroepsopleiding behoren tot de mogelijkheden. Soms heb je een extra steuntje in de rug nodig om voor jezelf op te komen met een sociale cursus waarbij jij jouw persoonlijke kracht verder ontwikkelt. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Ontspanning Recreatie en Sport

Binnen Het Adriano Huis is stilzitten geen optie. Ontspanning is zeer goed mogelijk omdat het Adriano Huis midden in de wijk Het Groene Gordijn ligt en daarmee heb jij met 50 meter lopen toegang tot de beste sportfaciliteiten op sportpark Rozenoord. Hierbij kun je denken aan een sintelbaan, hockeyvelden, voetbalvelden, tennisvelden en nog veel meer.
Op nog geen 1 km afstand is er een prachtig bos waar jij heerlijk kunt ontspannen of klimmen in het Klimbos.

Ons Aanbod

Binnen Het Adriano Huis mag jij rekenen op hoogstaande kwalitatieve zorg.
Binnen Het Adriano Huis staat zelfontwikkeling en passie voorop.
Zo worden alle medewerkers door middel van trainingen en cursussen steeds geprikkeld om de kwaliteit van jouw zorg op een hoog niveau te houden.